Osmrtnice slobodna. Obavijesti o umrlim sugrađanima

Cjenik

osmrtnice slobodna

Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se dana 28. Ožalošćeni: supruga Mira, sin Zvonimir, kćeri Marija i Žana, nevjesta Ivana, zetovi Ante i Ivica, unučad Ante, Jure, Ivan, Luka, Donna i Lana, brat Nediljko s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Ožalošćeni: sinovi Jasen i Teo, kćer Vera, sestra Tonka s obitelji, unuci Matea, Kristina, Tin, Ivan, Ana i Boris te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pogreb je obavljen u krugu obitelji dana 27. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se tiho u krugu obitelji.

Next

Osmrtnice

osmrtnice slobodna

U tuzi ostaju: supruga Nikica, kći Ines, unuci Andro s obitelji, Vicko s obitelji, praunuci Marta i Nikola, zet Mladen, sestre Anka s obitelji, Gordana s obitelji, Zorka s obitelji, obitelji pok. Pogreb drage nam pokojnice zbog novonastale situacije održat će se na groblju Sv. U tuzi ostaju: supruga Ankica, sinovi Leonardo, Renato, Klaudio i Josip, kćer Leonarda, braća Ante Rigeta i Slobodan Joja s obiteljima, sestre Ivanka Bodrožić i Gordana Schnaars odsutna s obiteljima, punica Ljubica Kafadar sobitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Ivan u Badnju - Drniš u krugu najuže obitelji. Za njim u vječnoj tuzi ostaju: mama Anđelka, sestra Senka, zet Ante, nećak Vlatko sa Majom i Šimunom, nećakinja Tina sa Tomislavom, Lukom i Tinom, stric Mirko s obitelji, stric Vice s obitelji, teta Mila s obitelji, ujac Mate s obitelji, obitelj pok ujca Dinke, obitelj pok. O, Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime svoju lađu sada ostavljam žalu od sad idem kamo šalješ me Ti.

Next

Obavijesti o umrlim sugrađanima

osmrtnice slobodna

Molimo biti oslobođeni od posjete žalovanja. Ivana u Badnju - Drniš u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: sin Siniša, kćer Jadranka Bosančić, nevjesta Marija, unučad Josip s obitelji, Lucija s obitelji, Gabriela, Zdravka i Rafaela, obitelj pok. Ožalošćeni: sin Jakov, kći Anita, nevjesta Jadranka, zet Paško, sestra Zlata s obitelji, unučad Nikola, Paula i Lucija, praunuka Korina te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pogreb dragog nam pokojnika zbog novonastale situacije održat će se na groblju Sv. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada. Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavit će se tiho u krugu najuže obitelji.

Next

Slobodna Dalmacija

osmrtnice slobodna

Pogreb drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 27. Ožalošćeni: supruga Marija, kći Antonia, brat Zoran, nevjesta Silvana, zet Jakša, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 24. Živio si za nas, radio si za nas, svi smo stali u tvoj zagrljaj. Marije - Gradac u krugu najuže obitelji. Supruga Marija, sin Marko, otac Marko, sestra Radmila s obitelji, sestra Ivanka s obitelji, stričevi Špiro, Ante i Dujo sa obiteljima, obitelji pokojnih stričeva Milana i Mate, teta Nevenka s obitelji, ujac Ante s obitelji, tete Mara, Anka i Tonka s obiteljima. Zauvijek imaš našu ljubav, poštovanje, zahvalnost i molitve.

Next

Obavijesti o umrlim sugrađanima

osmrtnice slobodna

Ožalošćeni: suprug Luka, djeca Ivan, Mirko, Zoran i Lidija s obiteljima i Vinko, braća Kruno i Stipe s obiteljima te obitelji pok. Pogreb dragog nam pokojnika zbog novonastale situacije održat će se u krugu najuže obitelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Nikada nećemo zaboraviti tvoju dobrotu i ljubav koju si nam pružio. Neka ti je laka hrvatska zemlja. Volimo te i uvijek ćeš biti dio nas. Ožalošćeni: supruga Mirica, sin Miro, kći Jelena Palavra, kći Katarina Vrbanc, kći Kristina Strunje, nevjesta Ana, zetovi Dalibor, Josip i Ive, unučad Josip, Lana, Ilija, Roko, Karmen, Cvita, Lucija, Valentina, Gabrijela, Duje i Damir te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Next

Obavijesti o umrlim sugrađanima

osmrtnice slobodna

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se na groblju Sv. Ožalošćeni: nevjesta Dijana, kći Marina, zet Mladen, unučad Ive, Ana, Hrvoje, Zvonimir i Iris, praunučad Karmen, Duje, Manda, Nena, Nora i Marin te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Ožalošćeni: supruga Marijana, kćeri Tamara i Petra, sestra Danijela, nećakinja Nikolina s obitelji, punac Nikola, punica Ljubica, svastika Sanja s obitelji, ujak Miro s obitelji te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji Počivao u miru Božjem. . Sprovod će biti obavljen u Blatu na Cetini.

Next